Leger des Heils deelt 100 pakketten uit in Saramacca

Dc Aroenkoemar Ramdhani van Saramacca reikt een pakket uit (foto: BIC Saramacca)
Dc Aroenkoemar Ramdhani van Saramacca reikt een pakket uit (foto: BIC Saramacca)
Het Leger des Heils heeft gistermorgen in zwembad de Pireng te Groningen 100 pakketten met voedingsmiddelen en andere noodzakelijke eerste levensbehoeften verstrekt aan minder bedeelden, gehandicapten en seniorenburgers van Saramacca. Dit komt uit de jaarlijkse kerstpottenactie van het Leger des Heils. Daarnaast levert ook het bedrijfsleven een bijdrage aan dit project
Volgens kapitein Sobe Sabreya van het Leger des Heils is het hun weer gelukt om personen blij te maken met een pakket. Ze zei verder dat mensen met een beperking, alleenstaande moeders en seniorenburgers zich konden laten registreren bij Sociale Zaken Saramacca en RGD-poli te Groningen om in aanmerking te komen voor een pakket.
De districtscommissaris van Saramacca, Aroenkoemar Ramdhani, geeft aan dat de mensen heel erg tevreden zijn met de pakketten. Het is de bedoeling dat zij het kunnen gebruiken voor het kerstfeest en de jaarwisseling. Tenslotte bedankte hij Leger des Heils voor dit goede werk, waardoor ook bewoners van Saramacca in aanmerking kwamen voor een pakket.

error: Kopiëren mag niet!