Training Bikers Unit afgesloten

De Bikers Unit sluit vandaag een training met 18 leden, middels het afnemen van een examen af. De opgeleide politieambtenaren worden getoetst in elf onderdelen waaronder behendigheid op en beheer van het rijwiel en aanhoudingstechnieken. Zeven van de elf leden komen uit het district Nickerie. De opleiding duurde twee weken. De eerste week was bedoeld voor de krachttraining gevolgd door de daadwerkelijke training tot Biker.
Nieuwe lichting rekruten terug van Kraka
De overdracht van de nieuwe lichting rekruten heeft vandaag plaats gevonden op de Politie Academie. Deze groep werd overgedragen aan het hoofd van de opleidingen, inspecteur Jacot. De lichting telt 148 leden waarvan 22 vrouwen en 126 mannen. De training heeft tien dagen geduurd op de trainingslocatie van de politie te Kraka. Deze rekruten zullen binnen 12 maanden worden opgeleid tot aspirant agent van politie. De opleiding is vanaf deze lichting terug gebracht naar een jaar met een nieuwe curriculum.

error: Kopiëren mag niet!