Roverstrio in de kraag gevat

De 24-jarige Belmando A. de 30-jarige Orpheo S. en de 31-jarige Marciano V. zijn gistermiddag door een der opsporingseenheden van de politie aangehouden te Peperpot in het district Commewijne. Kort voor hun aanhouding hadden deze drie verdachten een supermarkt exploitant en diens vrouw overvallen in hun supermarkt te Tammanredjo in het district Commewijne. Daarbij hebben beide slachtoffers verwondingen opgelopen. De buit, bestaande uit Surinaamse- en Amerikaanse dollar, is bij de verdachten aangetroffen. De verdachten verplaatsten zich in een auto. Om ze aan te kunnen houden was de politie genoodzaakt hun auto klem te rijden. De verdachten zijn intussen in verzekering gesteld. De twee slachtoffers mochten na medische behandeling terug naar huis. Deze zaak wordt door de recherche van Geyersvlijt, in samenwerking met de politie van Tammanredjo, onderzocht.

error: Kopiëren mag niet!