Verliefde tiener maakt dramatische dag mee

Advocaat Mukesh Sheombar heeft op basis van artikel 54a, een verzoek tot invrijheidstelling ingediend voor zijn cliënt D.K. De verdachte staat terecht wegens schaking en mishandeling van een minderjarige. Bij de politie verklaarde het 16-jarig meisje dat zij al langer dan 2 jaar ‘een relatie’ onderhield met D.K. De verdachte is vader van twee kinderen en heeft een vrouw in huis. De raadsman zegt desgevraagd aan Dagblad Suriname dat het slachtoffer op een gegeven ogenblik bij het ouderlijke huis van D.K. was met de bedoeling daar in te wonen.
Het geval deed zich voor op zaterdag 7 december. D.K. haalde het meisje op en bracht haar naar een pension. Hij weigerde haar terug naar huis te brengen. Halverwege kocht hij alcohol en enkele flessen bier. Op een bepaald moment reed de verdachte naar de woning van een vriend in een zijstraat van de Indira Gandhiweg. Daar moest het slachtoffer onder dwang alcohol drinken. Indien zij niet zou meewerken, zou zij niet thuis afgezet worden. Uiteindelijk dronk het minderjarig meisje. Vandaar uit is D.K. samen met het meisje gereden naar een bar. Aldaar kreeg hij gezelschap van een vriend.
De vrouw van D.K. reed langs en zag de auto van haar man voor de bar. Zij zag tot haar schrik een meisje in de wagen. Daar heeft de vrouw, het meisje en de vriend van haar man fysiek aangevallen. D.K. reed weg toen hij zag dat zijn vrouw het slachtoffer sloeg. Hij liet de jeugdige alleen achter. De vriend besloot haar thuis af te zetten. Ook hij maakte misbruik van de gelegenheid. Hij heeft haar op intieme plaatsen betast, hij hield haar vanaf 18.30 tot 04.00 uur in zijn wagen. Later bracht hij haar naar het ouderlijk huis van D.K. De ouders zouden het meisje thuis afzetten. Echter werd zij door de moeder op de hoek van Pierpont en de Martin Luther Kingweg ‘gedumpt’. Volgens verklaring van het slachtoffer was het rond 05.00 uur in de ochtend. Zij is toen lopend naar huis gegaan. De vader van het meisje bracht haar naar de politie en deed aangifte. De vriend van D.K. is na een ernstige waarschuwing heengezonden. De rechter-commissaris beslist over de aanhouding van D.K.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!