DSB kerstconcert langer dan 25 jaar voor de gemeenschap

DSB kerstconcert langer dan 25 jaar voor de gemeenschapHet DSB kerstconcert bieden wij al langer dan 25 jaar aan de Surinaamse gemeenschap. Hiermee willen wij allen in de kerstsfeer brengen, zegt Renate Cruden, Pr-officer van De Surinaamsche Bank. Het is begonnen met het Mannenkoor Maranatha dat elk jaar weer tegen deze tijd op de drukke hoeken van de stad zoals bij Spanhoek en het Onafhankelijkheidsplein zongen om de gemeenschap in de kerstsfeer te brengen. Doordat het bordes van de bank zich uitstekend leent als podium deed het koor een beroep op de directie om hiervan gebruik te mogen maken. Het is een keer zelfs voorgekomen dat de bank haar deuren moest openen om de mensen op te vangen omdat het toen regende. De bank heeft toen voorzieningen getroffen zodat de gasten droog bleven. Sindsdien is het DSB Kerstconcert uitgegroeid tot een jaarlijks evenement waar de gemeenschap verlangend naar uitkijkt. Het wordt steeds groter en wij proberen het steeds beter te organiseren volgens Cruden. De koren en groepen die hun medewerking verlenen aan het concert doen het allemaal vrijwillig. De muzikale begeleiding is in handen van de Politie Kapel die elk jaar vrijblijvend hun medewerking verleent. De bank zorgt voor het logistieke deel. Andere groepen die dit jaar het concert tot een geheel zullen maken zijn een Koor uit Pokigron, The Jaffo Gate Quartet, The Trinitatis Gospel Choir, Between Towers en Hope & Togetherness. Een kerstoverdenking zal gebracht worden door Dominee Marjory Slagtand. Het DSB kerstconcert vindt plaats op woensdag 18 december a.s. en start precies om 7 uur.

error: Kopiëren mag niet!