Diguan Pigot beschuldigd van creditcardfraude

zwemmenTweevoudig Sportman van het Jaar Diguan Pigot (19) is woensdag voorgeleid voor het plegen van een strafbaar feit in de Verenigde Staten. De zoon van NPS-parlementariër Hesdy Pigot werd voorgeleid bij de Rockville Superior Court. De voormalige student van de Universiteit van Connecticut schijnt volgens de politie van Connecticut veel spullen gekocht te hebben met de creditcard van een schoolgenoot. Dit had hij gedaan in de periode september 2012 en mei 2013. Toen hij dit nogmaals probeerde, werden de transacties geblokkeerd. De goederen die hij de eerste keer kocht, zouden een waarde hebben van US$ 12.631. Bij de poging om nogmaals te kopen zou het gaan om een bedrag van US$ 26.631 aan goederen. Volgens de advocaat van Pigot, Frank Russo, werkt zijn cliënt mee met het onderzoek. Volgens de politie heeft hij zijn daad bekend. Russo zegt verder dat Pigot afgeschreven is van de Universiteit van Connecticut en momenteel op de Universiteit van Miami in Florida studeert.

error: Kopiëren mag niet!