Monster ball op laatste vrijdag de 13de van het jaar

Monsterball  op laatste vrijdag de 13de van het jaarAsia De Su organiseert een Monster ball op de laatste vrijdag de 13de van het jaar. Deze kostuum party vindt plaats op vrijdag 13 december . Volgens Michelle Tseng, pr van Asia De Su, gaat het om een party waarbij de bezoekers gekleed moeten komen in een Halloween kostuum. De dj’s die op deze horror avond zullen draaien zijn Andy Safado, Cat, Marnix en Kuyken. De gastheer van deze monster ball is Gilly Gonzales. Tseng hoopt dat de mensen op deze spooky bijgelovige party met hun sexy “scary” komstuums komen genieten van de laatste Friday de 13th van 2013. Asia De Su bestaat al 2 jaar en organiseert uitzonderlijke parties en is momenteel een club die onvergetelijk is geworden.
k weet niet als je dit nog zou kunnen verwerken in het artikel maar hier nog war aanvallende info omtrent monster ball:
Asia de Su wordt helemaal omgetoverd in een ‘horrifying warehouse’. Het is de laatste vrijdag de 13e van de laatste maand van het jaar 2013. En de avond staat helemaal in het thema van FRIDAY the 13th. Griezel en horror.
Men mag verkleed komen, het is niet verplicht. De leukste kostuum krijgt een prijs je van onze Sponsers.
Er zal ook een schmink artist aanwezig Zijn bij wie de gasten zich eventueel laten schminken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: