Deelnemers Miss Indian Model presenteren zich aan publiek

De zeven dames die gaan strijden voor de titel Miss Indian Model Suriname zijn bekend! Aanstaande zaterdag zullen zij zichzelf presenteren aan het publiek. Dit doen zij tijdens een sociaal project.
Sociale projecten
‘Het uitvoeren van sociale projecten is onderdeel van het traject dat zij moeten doorlopen’, aldus Jermain Tjin-A-Koeng, organisator van het event. ‘Zaterdag 14 december zullen zij vanaf tien uur staan op het parkeerterrein van Choi’s. Daar zullen ze cup cakes verkopen voor het goede doel en dat is deze keer voor onder andere de Mytylschool.’
‘Laat uw hart spreken en doneer’
De toekomstige Missen vragen het publiek langs te komen, om kennis te maken maar ook om donaties te geven. ‘Ze willen dat het publiek hen komt ondersteunen. De feestdagen komen eraan en dan is het mooi als zij die het kunnen missen iets geven en voor de behoeftigen is het prettig om iets te krijgen. Mensen kunnen bijvoorbeeld ook kleding doneren voor de Mytylschool. Maar een zakje rijst of een fles olie mag ook. Alles, zolang het maar uit een goed hart komt!’
Datum verkiezing bekend
Samen met de bekendmaking van het aantal dames wordt ook de datum van de verkiezing bekendgemaakt. De Miss Indian Model-verkiezing zal namelijk plaatsvinden op 10 januari 2014.

error: Kopiëren mag niet!