Wangsabesari werkt niet mee aan consensus

KTPI-voorzitter Willy Soemita vindt het jammer dat Oesman Wangsabesari met zijn KTPI Nieuwe Stijl geen enkele aanstalten maakt om in te gaan op het verzoek van MC-leider Desi Bouterse om zich te verzoenen met zijn oude partij. Bouterse heeft beide KTPI-trekkers opgeroepen de strijdbijl te begraven en in dialoog te gaan. ‘We hebben sinds het verzoek van de NDP-voorzitter eind vorig jaar geprobeerd de plooien glad te strijken, maar Wangsabesari was er niet voor te vinden.’ Soemita zegt dat Wangsabesari geen van de afspraken die in dit verband sinds toen zijn gemaakt, is nagekomen. Het wachten is op het verloop van de rechtszaak. Soemita vindt het jammer dat het de 65 jaar oude partij zo moet vergaan. Ook de afspraken betreffende de consensuslijst worden niet nagekomen. Zowel de KTPI als de KTPI Nieuwe Stijl zou voordrachten doen voor deze lijst. Tot nu toe is alles bij een initiatief gebleven en zijn concrete stappen voor deze consensuslijst uitgebleven.

error: Kopiëren mag niet!