Bedorven kaas als cadeau

2bedorven kaasHeel blij was mevrouw P. toen ze bij de kassa van een grote handelsonderneming verrast werd met een blokje kaas als cadeau voor haar groot inkopen. Thuis aangekomen, werd haar vreugde helemaal verpest toen bleek dat de kaas bedorven was, een zwarte kleur had met veel schimmels en er ook water uit viel. ‘Al geef je iemand iets gratis, geef dan toch goede producten’, zegt ze. Mevrouw P. is een vaste klant van deze grote winkel. ‘Ik had op deze dag voor SRD 450 inkopen gedaan. Bij de kassa werd ik verrast met de mededeling dat klanten die een bepaald bedrag besteden, een stukje kaas als cadeau krijgen. Toen ik van huis terugbelde en vertelde wat voor cadeau ik gekregen had, deed men alsof hun neus bloedde. Ze wisten van niets meer af en zeiden dat ze zo een actie niet hadden.’ Op de verpakking staat als vervaldatum vermeld 13 december 2013.

error: Kopiëren mag niet!