Succesvolle carwash ‘Q-Riders’

2De groep ‘ Q-Riders’ heeft afgelopen zaterdag een succesvolle carwash gehouden bij Sol Zinnia, vertelt Revelino Dongor. Autobestuurders konden vanaf SRD 10, – hun auto, bromfiets of motorfiets laten wassen. Revelino is erg tevreden met deze carwash. Heel prettig was dat sommige mensen gewoon een vrijwillige bijdrage hebben gegeven. De Q-Riders bestaat al ongeveer 2 jaar bestaat en telt 20 vaste leden. Het is beslist niet de eerste keer dat zij een carwash hebben gehouden voor een goed doel. Eerder dit jaar hebben zij ook al met de opbrengsten van een carwash, de Stichting Mijnzorg blij gemaakt met levensmiddelen. Afgelopen zaterdag hebben zij wederom laten zien dat zij sociaal goed bezig zijn samen met de modellengroep Voque. Revelino zegt dat zij ongeveer een bedrag van SRD 2000, hebben kunnen verdienen middels de carwash. De opbrengst gaan zij doneren aan Huize van Gom, die het geld hard nodig heeft voor renovatie werkzaamheden. Het is een kindertehuis waar ongeveer 15 kinderen zijn ondergebracht die door hun ouders zijn achtergelaten in het ziekenhuis of die drugsverslaafde ouders hebben. Het is volgens Revelino belangrijk dat deze kinderen een goed dak boven hun hoofd hebben.(Foto:Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!