Scholier steelt cellulair medescholier

De politie van De Nieuwe Grond arresteerde een 15-jarige meisje inzake diefstal cq. verduistering. Een week terug deed een jongeman aangifte terzake diefstal van zijn mobiele toestel. Gisteren zag hij zijn gestolen telefoon in handen van de medescholier. Hij schakelde de politie in die het onderzoek verder verrichtte. De sterke arm trof inderdaad de telefoon aan op het slachtoffer. Zij had in eerste instantie ontkend. De politie ging evenwel door met het onderzoek. Het meisje werd gefouilleerd en uiteindelijk viel zij door de mand. De buitgemaakte cellulair werd op haar aangetroffen. De 15-jarige wordt door de hulpofficier voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie wordt er beslist over een eventuele aanhouding. Dit geval deed zich voor op een school aan de Noordpoolweg.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!