Winkelier verwondt klant met kapotte bierfles

Een winkelier heeft een klant met een kapotte bierfles bewerkt na onenigheid over wisselgeld. Dit geval deed zich voor op maandagavond aan de Ephraimzegenweg bij winkel Foei. Het slachtoffer liep letsels op aan zijn pink. Volgens de verdachte was de klant brutaal. De Chinees had het kleingeld geretourneerd, maar de man hield voet bij stuk dat hij geen kleingeld terug had ontvangen. Uit boosheid pakte verkoper een bierfles, sloeg die op de grond stuk en zwaaide vervolgens in de richting van het slachtoffer. De politie van Santo Dorp heeft de winkelier aangehouden. Hij wordt door de hulpofficier voorgeleid. Het is momenteel niet duidelijk of de Chinees in verzekering wordt gesteld. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!