Jogi houdt leerkrachtenwoning jarenlang bezet

Mahinder Jogi, VHP-parlementariër, reageerde heel geïrriteerd toen Dagblad Suriname vroeg als hij nog steeds in een leerkrachtenwoning verblijft. Mahinder Jogi is al twee termijnen parlementariër en verzorgt intussen geen lessen meer in het onderwijs. Dagblad Suriname vroeg aan Jogi als hij als oud-onderwijzer recht heeft op de woning. “Hebben die anderen er wel recht op dan?” is het antwoord van de parlementariër.
Jogi geeft aan dat hij niet de enige is die een dienstwoning bezet houdt. ‘Als ik uit het huis vertrek, is het probleem met dienstwoningen nog niet opgelost te Sarramacca. Het hindert mij dat Dagblad Suriname mij komt vragen als ik in een dienstwoning woon’, waren de woorden van Jogi. De VHP-parlementariër uit Saramacca zegt dat de samenleving mag weten dat hij bezig is met de bouwwerkzaamheden van zijn huis. Hij kon echter niet aangeven wanneer hij uit de woning zal vertrekken.

error: Kopiëren mag niet!