Politie Lelydorp rolt bende op

De politie van Lelydorp heeft vier bromfietsdiefstallen opgelost. Tijdens het onderzoek zijn drie verdachten A.B., S.R., K.J. aangehouden in verband met deze diefstallen. Na hun aanhouding trof de politie de gestolen brommers aan, maar deze zijn inmiddels onherkenbaar gemaakt. De daders hebben de bromfietsen gedemonteerd en opnieuw gelakt. De eigenaars hebben ondanks dit alles hun eigendommen positief herkend. Tijdens het verhoor van het trio kwam er nog een verdachte in beeld, A.O. Hij werd vrijdag aangehouden en samen met de andere comparanten is hij in verzekering gesteld. Inspecteur Hemantkoemar Sardjoe, ressortcommandant van Lelydorp, bevestigt dit geval. Hij geeft aan dat er nog een verdachte opgespoord moet worden. Hij is betrokken bij tenminste twee van de bromfietsdiefstallen. De politie werkt aan zijn opsporing.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!