Gilmecia Achthoven best geklede fairy

Gilmecia Achthoven zag er heel leuk uit. Zo prachtig dat zij werd gekozen tot de best geklede fairy tijdens het Candy Festival afgelopen donderdag in Oase. Ze won een bedrag van SRD 500.= . De mooiste fairy of pirate kon in aanmerking komen voor deze prijs en Achthoven met haar stralende jurk won.
Sweetheart organiseert al langer dan 10 jaar op Kinderdag het Candy Festival met Sinterklaas en de Candy Queen. De kinderen kregen hun cadeautjes van de Sint en konden genieten van de leuke attracties. Dit jaar hebben ongeveer 288 kinderen deelgenomen aan het evenement. Hun ouders hebben een cadeau gekocht bij een van de filialen van Sweetheart, welke door de Candy Queen of Sinterklaas wordt uitgereikt. Verder waren er andere activiteiten zoals strooien met snoepjes, schminken en stoelendans.

error: Kopiëren mag niet!