Club Touche viert 30-jarig bestaan met dj Funk D

Club Touche viert 30-jarig bestaan met DJ Funk DClub Touche viert haar 30-jarig bestaan op zaterdag 07 december met dj Funk D, The Bootleg King uit Nederland. Deze dj is internationaal bekend vanwege zijn remixproducties die hij maakt voor artiesten zoals: Akon, Ace Hood, T-Pain, Busta Rhymes, David Guetta en nog veel meer. Dit feest heet “Afterglow”. Het wordt een totaal Glow In The Dark event, waarbij de gasten verrast zullen worden met allerlei Glow spullen zoals: brillen, sticks, paint en drankjes. Een heel avond feesten in een ander dementia, zegt Gabriel Santos, de pr van het evenement. ‘Naast onze gast Funk D hebben we ook de dj’s Anda, Oefmeister, Zaphyr en Boo-B.’ Club Touche heeft haar deuren voor het eerst geopend in Suriname op 8 december 1983. De club was voor ongeveer 3 jaren gesloten en opende haar deuren weer in 2010 met een totale nieuwe look en interieur.

error: Kopiëren mag niet!