Oom misbruikt vriendin van nichtje

De politie heeft donderdag de 28-jarige J.G. ingesloten wegens seksueel misbruik. Hij zou handelingen met een vriendin van zijn nichtje hebben gepleegd. Uit het vooronderzoek blijkt dat het meisje 13 jaar is. Zij was thuis bij haar vriendin. De oom van haar vriendin was daar ook aanwezig. De twee meisjes waren in een slaapkamer toen de oom zich ook daar begaf. Op een bepaald moment zou zijn nichtje uit de kamer zijn gegaan, waarna de oom zich aan het meisje vergreep. Het slachtoffer ging naar huis en vertelde huilend aan haar moeder wat haar was overkomen. De moeder stapte naar de politie en zodoende kwam deze zaak aan het rollen. De sterke arm verwees het slachtoffer naar een arts. Uit het visum blijkt dat de gynaecoloog onregelmatigheden heeft geconstateerd. Mede op grond van het visum is de verdachte aangehouden en in verzekering gesteld. Afdeling Jeugdzaken is belast met het verdere onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!