Politieagent opgepakt wegens misbruik

De moeder van een 3-jarig kind deed gisteren aangifte bij de politie dat de vader van het kind, die zelf een politieagent is, haar dochter heeft misbruikt. Uit het onderzoek blijkt dat het kind in de weekenden bij haar vader logeerde. Dagblad Suriname maakte contact met de Voorlichtingsdienst van het Korps Politie Suriname. Inspecteur Dropatie Ramkhelawan bevestigt de aanhouding van de politieman. Zij deelt desgevraagd aan de krant mee dat deze verdachte woensdag door de afdeling Onderzoek Personeelszaken (OPZ) in verzekering is gesteld. Nadat de krant dit vernam van de PR-vrouw werd getracht om via het hoofd van OPZ, inspecteur Amir, meer informatie hierover in te winnen. Het hoofd verwees ons echter naar de persdienst. Volgens Amir is het een heel gevoelige zaak. Hij wilde inhoudelijk niet op ingaan. Hangende het verdere onderzoek blijft de verdachte politieagent achter slot en grendel.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!