Frankie Koffie: ‘Wij waren onze eigen Sinterklaas’

web kinderIn verband met kinderdag werden de kinderen van stichting Stigesu in het zonnetje gezet door de Caricom Youth Ambassadors in samenwerking met de MDG’s Ambassadors. De kinderen werden verwend zonder de sint en de piet. Wij waren onze eigen sinterklaas, zegt Koffie. Er is deze keer voor kinderen met een beperking gekozen omdat de kinderen niet zo vaak over straat gaan en meestal een vergeten groep zijn. De kinderen konden genieten van de muziek van de aanwezige dj, een Mc Happy Meal, een fruitpakketje, cadeautjes en een uurtje reizen door de binnenstad met een tourbus. Koffie gaf aan dat de kinderen ontzettend blij waren met de aandacht die ze kregen, ook bij hem heeft het een goed gevoel achter gelaten. Voor de ambassadors was het samen met de Youth Officers hun eerste officiële project, in totaal zij er 30 kinderen tussen de 7 en 18 jaar blij gemaakt. Het geld is vrij gemaakt door het Ministerie van Sport en Jeugdzaken.

error: Kopiëren mag niet!