Klant slaat slapende pompbediende met stoel op het hoofd

Een klant kon dinsdagochtend zonder medeweten van de in dienst zijnde pompbediende benzine tanken in zijn voertuig. Op dat moment sliep de pompbediende. Toen hij wakker schrok, zag hij de klant tanken. Hij sprak de klant aan, hetgeen ertoe leidde dat beiden in een woordenwisseling geraakten. De klant wapende zich met een stoel en sloeg de pompbediende daarmee op het hoofd. Dit geval deed zich voor bij een Texaco aan de Kwattaweg. De politie van Munder heeft deze zaak in onderzoek. Dagblad Suriname koppelde terug met de Publiciteitsdienst van het Korps Politie Suriname. Mevrouw Signa Sabajo bevestigt dit geval. Zij geeft aan dat de verdachte is aangehouden. De pompbediende is na medisch te zijn behandeld heengezonden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!