Garage De Eenheid wint Guyana Tourism Award 2013

Garage De Eenheid wint Guyana Tourism Award 2013Garage De Eenheid uit Nickerie heeft op woensdag 20 november de Guyanese Tourism Award gekregen van het Guyanese ministerie van Toerisme. Vinodh Premchand is directeur van Garage De Eenheid en is bijzonder blij met deze award. Een jaar lang hebben de autoriteiten van het ministerie van Guyana mij op de voet gevolgd. Ik ben de enige Surinamer die een award heeft gehad. En dat ook nog uit handen van de vicepresident van Guyana, Samuel Hinds. De negen andere awards zijn gewonnen door Guyanezen, vertelt Premchand. Ongeveer 4 jaar geleden begon hij met 15 bussen om tours te brengen naar Guyana. Thans kan je al voor een bedrag van SRD700,- genieten van een geheel verzorgde tour van 3 dagen naar Guyana. In het tarief zijn inbegrepen twee overnachtingen, zeven warme maaltijden, veerkosten en transport. We hebben per week 3 tot 4 tours naar het buurland. Dat ik in de prijzen ben gevallen komt door de service van mijn bedrijf en de goede hotels die wij boeken voor onze gasten, zegt de 48-jarige ondernemer. Mijn klanten zijn voor 95 procent uit Paramaribo. Maar Premchand merkt op dat ook veel Nederlanders nu interesse hebben voor de tours. Donderdag breng ik 9 Nederlanders en 3 Surinamers met een tour naar Georgetown. Sommige klanten reizen meerdere keren met mij, zegt Premchand trots. Tijdens de grote vakantie dit jaar heb ik de grootste tour gehad, waarbij ik 134 mensen in een keer heb gebracht. Garage De Eenheid verzorgt 3 daagse en 4 daagse trips naar Guyana, waaronder de volgende plaatsen Scheldon, Nieuw Amsterdam, Georgetown en omgeving. Monumenten en monumentale gebouwen, presidentieel gebouw, overheidsgebouwen, Botanische tuin, museum, shopping center en Mall. Ook een trip naar een binnenlandse zwemgelegenheid met name Splashmins, een plaats net als White Beach of Colakreek is mogelijk.

error: Kopiëren mag niet!