3de editie Kinderdagviering Highway

IFVoor het derde achtereenvolgende jaar zal een feest in verband met Kinderdag georganiseerd worden te Highway en wel in de omgeving Dageraadweg. De Commissie Kinderdagviering Dageraadweg en Omgeving kan dankzij een aantal sponsors deze dag gratis aanbieden aan de kinderen van in het bijzonder Highway. Jitin Ramcharan, voorzitter van de organisatiecommissie, verwacht ruim 500 kinderen op deze dag. Ze zullen kunnen genieten van diverse kolossale springkussens, clowns, drank, snacks, snoepjes, spelletjes met prijzen en natuurlijk de komst van de Sinterklaas. Ook krijgen alle kinderen een warme maaltijd aangeboden. Verder is er gratis popcorn en schaafijs voor een ieder beschikbaar. De leeftijdsgrens voor de kinderen is vastgesteld op 12 jaar naar beneden. De mc voor deze dag is de bekende radio-omroeper en columnist Satis Baldewsing. De inloop is gesteld op 13.30 uur en het geheel begint om 14.00 uur. De locatie is Ramcharan’s Playground, op de hoek van de Dageraadweg en Lachmisingweg te Highway. De organisatie roept alle kinderen op om aanwezig te zijn en te genieten van deze dag.

error: Kopiëren mag niet!