Bromfietser in de goot, politie treft geen spoor van aanrijding

bromfietser2Een bromfietser verklaarde aan de politie van Santo Dorp dat hij aangereden is door een auto. Hij reed gisterochtend over de Nieuw Weergevondenweg, komende vanuit het Magentakanaal en gaande in de richting van de Mawakaboweg. Volgens zijn verklaring zou een autobestuurder hem ter hoogte van pand nummer 365 van achteren hebben aangereden. Als gevolg van de botsing belandde de bromfietser in de goot langs de weg. Dit zou volgens de aangever rond 02.00 uur hebben plaatsgevonden. Na de aanrijding zou de bestuurder van de wagen zijn doorgereden. De bromfietser bleef in de goot tot 07.00 uur, totdat huisgenoten van dat pand hem hadden gezien. Zij schakelden de politie in. Dagblad Suriname sprak met de ressortcommandant van Santo Dorp, Sandra Claver. Zij deelde de krant mee dat er geen sporen van een aanrijding zijn aangetroffen. Er is geen schade aan de achterzijde van de brommer. Zij heeft desgevraagd wel aan de krant meegedeeld dat de man onder invloed van alcohol verkeerde
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!