Breaking News: Vrouw overleeft kapverwonding ex-man niet

De 47-jarige Aminaghatoen Thakoerdien-Noerkhan heeft de kapverwondingen bezorgd door haar ex-man John Thakoerdien niet overleefd. Hoewel beide nog getrouwd waren, onderhielden ze al 6 maanden geen relatie met elkaar. John toog vanmorgen omstreeks 07.00 uur met een houwer naar de Wilhelminaweg te Houttuin, waar de vrouw met haar nieuwe partner leefde. In het bijzijn van zijn dochter kapte John zijn vrouw meerdere keren. Daarbij bezorgde hij haar een fatale kap in de halsstreek, op het hoofd en aan de pols. De 52-jarige nieuwe partner moest ook enkele kapverwondingen incasseren aan zijn armen, toen hij de kappende bewegingen weerde. Rond 17.00 uur vanmiddag, bezoektijd, kwam Aminaghatoen te overlijden in het ziekenhuis algevolg van de opgelopen verwondingen. De nieuwe partner ligt met ernstige kapwonden in het ziekenhuis. John is vanavond ook aangehouden, nadat hij na zijn daad uren spoorloos was.

error: Kopiëren mag niet!