Sranan Moksi XL Party

Sranan Moksi XL PartyAfegelopen weekend vond in het Flamboyant Park de eerste Sranan Moksi Xl Party plaats. Dit evenement werd in samen werken met Sranan Taki en Xl georganiseerd. Het feest was een afsluiting van Srefidensi en een aankondiging van de december maand. De Artiesten die hebben opgetreden waren onder andere Tranga Regi uit Nederland, Koyeba, Reggae Jah Bless, Cyril and More Love Band, Miriam Simone, Denvelo, Kolonel. Verder waren er ook optredens van dansgroepen, Awasa bandjes en ook een optreden van Simson Gym. Sranan Taki is een bekend product en als organisatie wordt het veel benadert om samen te werken, vertelt Splashmaster Dj Gilly. Splashmaster Dj gilly blikt tevreden terug naar het evenement. Hij zegt dat het een geslaagd feest was, het was druk bezocht en alle artiesten hebben een goede show gegeven en het publiek heeft flink gedanst. Sranan Taki als organisatie bestaat uit een team van 10 leden, waarvan Splashmaster Dj gilly, de founder en creator is van Sranan Taki sinds 2006. Het doel van de organisatie is om het Surinaams talent een platform te bieden en de Surinaamse muziek op een hoger niveau te brengen. Splashmast Dj Gilly heeft als deejay een eigen evenementen bureau en booking agency genaamd Splash Entertainment. Op 12 december 2013 zijn ze al 1 jaar actief met het organiseren van feestjes en het boeken van artiesten, deejays en mc’s. Splashmaster werkt samen met talrijke artiesten en heeft een contract lopen met Jo-Ann. Recentelijk is de nieuwste Sranan Taki Mix 2013 volume 8 uitgebracht. Op deze cd hebben er 30 Surinaamse artiesten gewerkt. De liederen zijn van verschillende genres.(foto:Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!