Boekenmarkt in dierenasiel

Boekenmarkt in dierenasielElke eerste zondag van een nieuwe maand organiseert De Stichting Dierenbescherming (DBS) een boekenmarkt op het terrein van het dierenasiel. Op de markt worden er bijzondere boeken, tweedehands en soms nieuwe boeken verkocht. Voor jong en oud en alle categorieen. Het was een speciale markt want op deze dag is de nieuwe T-shirtlijn gelanceerd in samenwerking met Readytex. Deze T-shirts met Woof! erop staan werden ook verkocht tijdens de boekenmarkt. Vanaf 02 december is het ook te koop bij Readytex. Elk ontwerp wordt in een beperkte oplage gedrukt en daardoor zijn de T-shirts met hun hippe, bijdetijdse prints, voor alle dierenliefhebbers een bijzonder verzamelobject. De opbrengsten van de boekenmarkten en van de T-shirts die daar en voortaan ook bij Readytex verkocht zullen worden, komen de belangrijkste werkzaamheden van de DBS ten goede. Een van de meest belangrijke pijlers van het werk van de DBS is het geven van voorlichting. Veel van de verwaarlozingsgevallen komen voort uit onwetendheid, en voorlichting is daarom een uiterst belangrijk instrument. Een ander belangrijk onderdeel van het werk is de tijdelijke opvang van honden en katten in het asiel. De dieren krijgen er behalve eten en drinken ook de nodige medische zorg. (Foto:Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!