Verdachte na voorgeleiding heen gezonden

KPS 2De verdachte Erica Pinas is gistermiddag voorgeleid bij een politie inspecteur tevens hulp-officier van justitie en is na verhoor heen gezonden. Zij heeft zich gisteren bij de politie aangemeld samen met haar advocaat. Zij werd opgespoord in verband met een zaak waar sprake moet zijn van oplichting of verduistering. Een pand bewijs op haar naam is gebruikt om iemand ertoe te bewegen een geldsbedrag af te staan aan een man. De ontvanger van het geld is reeds aangehouden en ingesloten. Het gaat om ene Dwight Y. Pinas beweert dat zij haar pand bewijs enige tijden terug verloren heeft. Voorts dat zij niets te maken heeft met de slinkse wijze waarop Dwight Y. haar verloren pandbewijs misbruikt heeft om een andere man financieel te benadelen. Bij confrontatie tussen Pinas en Dwight verklaarde Dwight dat hij Pinas niet kende. Dwight wil of kan niet verklaren hoe hij aan het pandbewijs van Pinas is gekomen. Gisteren is per abuis door de Publiciteit en Informatie Dienst van de politie gemeld dat Erica Pinas in verzekering is gesteld.

error: Kopiëren mag niet!