Surinamer wint gloednieuwe Isuzu D-Max

frontfotoOver verschillende landen in Midden- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied werd de Isuzu D-Max Discovery 2013-competitie gehouden. Elke deelnemer kon op een speciale website aangegeven hoeveel kilometer de Isuzu D-Max 4WD DC 3.0L TD AT op 1 volle tank van 76l met 2 inzittenden (bijrijder en bestuurder) zou afleggen. In totaal hebben meer dan 31.000 mensen deelgenomen, waarvan 1.500 uit Suriname. Vanuit reacties uit 12 landen, was Giovanni Sidodikromo uit Suriname het meest accuraat met zijn schatting en heeft de competitie gewonnen. De prijs, een Isuzu D-Max bouwjaar 2014, is gisteravond overhandigd aan de winnaar door speciale vertegenwoordigers van Isuzu uit Japan. Dit vond plaats bij McDonalds in de Hermitage Mall. (foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!