Ronny Vrede scoort binnen seconde

3 Ronnie VredeAmar Deep heeft bij de voortzetting van de competitie bij de Solo een taaie game met 5-1 gewonnen van KSV. Ronny Vrede scoorde binnen een seconde voor Amar Deep door direct vanuit de middenstip bij de aftrap het leder in te schieten. Hij scoorde in totaal 4 keer en Johannes Boesia 1 keer. Pehchan, semikampioen van vorig jaar, won met 6-1 van The Friends. Vasco speelde tegen Naya Roshnie en won met 4-0. Naya Roshni herstelde zich goed in deze wedstrijd, na het grote verlies tegen Amar Deep. Semo verloor weer, deze keer met 3-0 van Sivo. Kampioen Inter Milan was vrij. Na 3 speelronden staan Amar Deep (onder leiding van trainer Winston Feller) en Vasco da Gama op een gedeelde eerste plaats met 9 punten uit 3 wedstrijden. Op de topscorerslijst staat Ronny Vrede met 14 doelpunten uit 3 wedstrijden.

error: Kopiëren mag niet!