Wanhatti en FTN blijven 100% ongeslagen

In de competitie van de WSO doen twee ploegen het bijzonder goed tot nu toe. Zo is Wanhatti na 5 partijen nog 100% ongeslagen. Ook FTN heeft na 4 wedstrijden geen enkel puntverlies. Wanhatti won zondag met 3-0 van Madboys. De ruststand was 2-0. Jorten Cabenda (2x) en Clement Pakoen scoorden voor de koploper. FTN versloeg Tjapanda met 6-1, na een 4-0 ruststand. Furgill Joop, Silvano Paulus, Dario Eduards, Silas Paulus, Sheumbry Petrusi en John Amiemba scoorden voor FTN. Glenn Pode redde de eer voor Tjapanda. Ook ongeslagen is Real Saite. Ze speelde 1-1 tegen Young Rhytm. Sigmund Pika opende in de 83ste minuut de score voor Young Rhytm, Iwan Riedewald maakte in de 88ste minuut gelijk. Tandu won met 4-0 van Jaw Jaw door goals van Leon Adjako, Everaldo Soke, Jozua Aboikoni en Daniel Mahes. Lawa VIP en Pontbuiten speelden 1-1 gelijk. Roche Tay scoorde voor Pontbuiten, Dwight Bromikkie voor Lawa VIP.
Sunny Point won met 1-0 van Legacy. Gilberto Pinto scoorde het gouden doelpunt in de 75ste minuut. Real Kaja versloeg Bermuda met 2-0 door goals van Norby Vorswijk en Ortega Wens. Pokigron en Inter Kaja speelden 2-2 gelijk. Evanlitto Apai en Charlie Poeketie scoorden voor Inter Kaja, Chivion Adipi en Hesron Jeroe voor Pokigron. Er was ook een vriendschappelijke wedstrijd maandag, waarbij Todie & Sons met 2-0 won van Vabi.