Club Neutraal Fatu Race

1 Club NeutraalOp zondag 24 november hield Club Neutraal (CN) de CN Fatu Race te Nancy’s Horse Track. Volgens de organisatie onder leiding van Danny Gummels is alles goed verlopen. Alles ging zoals gepland en er waren 4 races: de D-, C-, B- en de openklasse. In de D-klasse hebben de paarden Bugati en Bouncy vanaf de start tot finish nek aan nek gerend, waarbij Bouncy na 550 meter zijn hart ophaalde nadat jockey Jordy Watamelo Bouncy extra instructies en hulpjes gaf om met ruimere voorsprong te finishen. In de C-klasse was er een nek aan nek finish tussen de paarden Chico en G-star: eerstgenoemde won nipt. In de B-klasse ging het spektakel om Skor, Miracle Run en Royal Salute, waarbij Skor won.
De paardeneigenaren hebben genoten van de sportieve dag en kijken samen met de organisatie uit naar hun eerstvolgende race die gepland staat voor december.
De uitslagen
D-klasse 600 meter

1. Bouncy met jockey Jordy Watamelo
2. Bugati met jockey Donnavan Carrot
3. Rania met jockey Vikash
4. Lost met jockey Ivanildo
5. Mustafa met jockey Vinod Ramsukul
6. Rafolito met jocey Javier Zwennicker
C-klasse 800 meter
1. Chico met jockey Faried Bhageloe
2. G-star met jockey Nasjo
B-klasse 1.000 meter
1. Skor met jockey Rondi
2. Royal Salute met jockey Kevin Djoparto
3. Miricle Run met jockey Donnavan Carrot

error: Kopiëren mag niet!