Eendracht blijft ongeslagen in competitie LSO

De ploeg van Eendracht heeft na 6 speeldagen in de Eersteklasse van de LSO nog geen verlies geleden. De laatste overwinning kwam zondag, toen Vredenburgstar met 1-0 werd verslagen. Rijkaard Bodjie scoorde in de 24ste minuut het gouden doelpunt. Deze ploeg is zo goed als zeker van een plaats in de finaleronde. Ze speelt nu voor de 2 bonuspunten. Voor Vredenburgstar betekende dit het derde verlies in 6 wedstrijden.
FC ADO had vrouwe Fortuna aan haar zijde zondagmiddag. Tegen Jong Jivan Jotie stond ze met nog een half uur te spelen met 2-4 achter. Echter toonde ze karakter, kwam terug en won de wedstrijd alsnog met 5-4. Andro Emmes opende de score voor ADO in de 11de minuut. Na 31 minuten spelen maakte Jong Jivan Jotie gelijk via Premanand Naigi. Voor rust kwam Jong Jivan Jotie op 1-2, toen een stift van Ritesh Naigi in eigen doel werd verwerkt door verdediger Bertus Ristra. Reeds in de eerste minuut van de tweede helft scoorde Premanand Naigi de 1-3. Marcelo Triesie reduceerde na een minuut de stand naar 2-3. De ingevallen Recis Kwasie scoorde bij zijn eerste balcontact de 2-4 voor Jong Jivan Jotie. Toch toonde ADO karakter en via een machtig vrije trap van Everisto Dors kwam ze op 3-4. Triesie bracht via een penalty, na een handsbal, de stand op 4-4. Met nog 5 minuten te spelen kopte Renhjo Kanie het winnende doelpunt binnen voor ADO.
In de Tweedeklasse won Real Frederikshoop met 6-0 van Jai Jawaan door goals van Romeo Joval (2x), Gianni Hoogland, Randhirkoemar Nagesar (2x) en Jonathan Soerowidjojo. Jong India verloor met 3-4 van Hindboys.

error: Kopiëren mag niet!