Tamansarie A kent geen genade voor Tamansarie B: 13-0

De ploeg van Tamansarie A heeft broertje Tamansarie B een pak slaag gegeven in de Eersteklasse van de Meerzorg Sportbond (MSB). Tamansarie A won met 13-0 door goals van Jonathan Iroredjo (6x), Ike Adams, Lorenzo Zoutkamp, Kevin Cairo, Derrick Garden en 2 autogoals van de tegenstander. Nacional A won met 4-1 van Jai Hind door goals van Ratish Sanohar (3x) en Romero Slijngaard. Alonsius Sanches redde de eer voor Jai Hind. Deva Boys’82 en Schorpioen deelden de punten: 2-2. Daniel Rushdie en Said Idoe scoorden voor Deva Boys’82, Given Pika en Reinier Pawiroredjo voor Schorpioen. Bintang Lair won met 3-1 van Phoenix. Moreno Akiemboto, Dwayne Mertowidjojo en Jonathan Kartodiwongso scoorden voor Bintang Lair, Winston Aliga scoorde het enige doelpunt voor Phoenix. JVV A won de derby tegen JVV B met 4-0. Roberto Garden, Sam Damijs en Rechard Idoe scoorden voor JVV A. De ploeg van Jong Tiger A heeft zich teruggetrokken. Op de standenlijst hieronder zijn de wedstrijden van Jong Tiger A niet verwijderd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: