U-14 zaalvoetbalselectie wint met 9-0 op Curacao

mmmmjjjjjDe U-14 zaalvoetbalselectie heeft een geweldige start gemaakt van haar tour door Curacao. Tegen de semikampioen van de scholencompetitie van Curacao, Little Stars, won Suriname met 9-0. De wedstrijd werd gespeeld op de Johan Cruyfzaal te Monropo. De goals van Suriname kwamen van Archero Hoever (4x), Jair Antonius (2x), Refferty Amatdanom (2x) en Roshan Jawahir. Archero Hoever en Jaycee Marcidin hebben het publiek vermaakt met hun staaltjes. Doelman in de 1e helft was Geronimo Tjon A Meeuw. Helaas viel aanvoerder Aashiq Jawahir gebleseerd uit. Uit voorzorg voor de wedstrijd van woensdag is hij niet meer ingezet geworden. Arbiter Andy Pireau van Suriname heeft twee wedstrijden gefloten. Woensdag speelt Suriname tegen de scholenkampioen, die zijn blijkbaar van een ander niveau.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: