Volgende week begint studie tramverbinding

2 Para 1President Desi Bouterse gaf tijdens zijn Srefidensie speech te Para aan dat er volgende week een aanzet wordt gedaan met de studie voor de tramverbinding in dit district. Als de studie uitwijst dat er een mogelijkheid is voor een tramverbinding mag de gemeenschap van Para het zeker verwachten. Bouterse gaf aan dat het nodig is voor politici om te dromen. Op zo een manier alleen kunnen ze uitkomen. Bouterse gaf ook aan dat er mensen zijn die zijn ‘dromen’ bespotten.
Verder uitte de president zijn bezorgheid over verkeerscriminaliteit. Hij gaf aan dat het niet alleen het werk is van de minister, maar van de hele gemeenschap om de verkeerscriminaliteit in te dammen. President Bouterse sprak ook zijn lof uit over dc Jerry Miranda voor het organiseren van de dag. Er zullen mensen zijn die iets tegen hem hebben, maar zo is het eenmaal, zei Bouterse.

error: Kopiëren mag niet!