53-jarige doodgestoken te Hoogestraat

De 53-jarige Eric Cumming liep zaterdagavond met een pak ijs naar zijn woning. Onderweg naar zijn bestemming kwam de pak ijs tegen een auto die geparkeerd was op de weg. De eigenaar van dat voertuig stapte uit nadat hij geconstateerd had dat iets tegen zijn auto is geslagen. Hij sprak de man aan waarna zij verwikkeld raakten in een woordenwisseling, gevolgd door een vechtpartij. De eigenaar van het voertuig haalde een mes te voorschijn en stak Cumming op zijn borstkast. Dit incident vond plaats aan de Hoogestraat. Het slachtoffer is komen te overlijden als gevolg van de fatale steek. Uit informatie blijkt dat de eigenaar van de wagen een grijze Toyota Opa rijdt. De politie heeft de steekgarage nog niet kunnen aanhouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: