Braziliaan en Namibische winnen Cism World Military Marathon in Suriname

De Braziliaan Solonel da Silva en de Namibische Halaila Johannes hebben de Cism World Military Marathon 2013 gewonnen. Deze werden vanmorgen gehouden in Suriname. De start was te Groningen, Saramacca, en de finish in het Andre Kamperveenstadion. Da Silva kwam als eerste over de finish bij de heren, Johannes was de beste dame. Simultaan met de Cism Marathon werd ook de 10de editie van de Srefidensi Marathon gelopen over dezelfde parcour.
Guyanees D’Andrade wint Srefidensi Marathon
Bij de Srefidensi Marathon finishte als eerste de Guyanees Lionel D’Andrade. Zijn landgenoot Kelvin Johnson eindigde als tweede. Op de derde plaats eindigde de Surinamer Guillermo ‘Rasta’ Udenhout. Hij was de beste Surinamer.
(Later meer………..)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: