Arbeider Brunswijk beschoten tijdens roofoverval

Vier zwaar gewapende criminelen, vermoedelijk Brazilianen, hebben zaterdag op klaarlichte dag een overval gepleegd, waarbij een werknemer van Ronnie Brunswijk is beschoten in zijn halsstreek. Volgens informatie blijkt dat de roofoverval gepleegd is op de goudconcessie te Tossokreek in het district Sipaliwini. Het slachtoffer is met de ingeschakelde Hi-Jet helicopter gecharterd naar het Academisch Ziekenhuis. Van de politie verneemt Dagblad Suriname dat de daders bijkans twee kilo ruwgoud hebben buitgemaakt. Zij hebben geweld aangewend waarbij de arbeiders letsels hebben opgelopen. Naast goud zijn er ook mobiele telefoons meegenomen. De politie van Sipaliwini is belast met het verder onderzoek. De criminelen zijn vooralsnog niet aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: