Vrouw mishandelt man met bamboestok

K.J. die om de haverklap geslagen werd door haar man I.R. heeft dinsdag in de vooravond haar man teruggeslagen met een bamboestok. Uit de verklaring blijkt dat de man haar met een bamboestok sloeg. De vrouw zag op een bepaald moment kans om de man te bijten en zodoende viel de bamboestok uit de handen van de man. Het slachtoffer nam de stok en begon hem slagen daarmee toe te brengen. De kinderen van dit echtpaar die het gevecht zagen, werden bang en schakelden de politie van De Nieuwe Grond in. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Omdat de man zijn vrouw vaker mishandelde, werd K.J. na verhoor heengezonden. Haar man I.R. is in verzekering gesteld ter zake huiselijk geweld. Dit geval deed zich voor aan de Priyaweg.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!