Terroriserende houwertrekker ingesloten

De politie van Tamanredjo heeft de 40-jarige M.V. deze week in de kraag gevat wegens bedreiging. Uit het onderzoek blijkt dat de verdachte vaker door de politie is aangesproken, maar desondanks gaat hij door met zijn kwalijke praktijken. Maandag kreeg de sterke arm weer een melding dat deze verdachte zijn broer en een andere bezig was te bedreigen met een houwer. De slachtoffers zijn bang dat hij zijn woorden in daden zal omzetten. De sterke arm is naar de plaats geweest en trof de gangmaker inderdaad aan. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. De politie heeft vaak klachten van deze man gerapporteerd gekregen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is M.V. in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: