Faryell Saimo wint met online enquêtewedstrijd ticket naar Curaçao

Faryell Saimo wint met online enquêtewedstrijd ticket naar CuraçaoFaryell Saimo is de winnaar geworden van de Durex anticonceptie enquête van Hem Suriname. Zij won een verzorgde reis voor 2 naar Curaçao. Er waren ook 10 beautypaketten ter waarde van SRD 250, die dienden als troostprijs. Gedurende de maand oktober is er een online enquête gehouden over hoe de Surinaamse vrouw denkt over seks, anticonceptie en relatie. De enquête kon ook anoniem ingevuld worden, maar de anonieme ingevulde lijsten deden niet mee voor een prijs. Er waren 540 inzendingen, waarvan 483 stuks goed ingevuld waren. Hem Suriname heeft de informatie ter beschikking gesteld voor organisaties die zich bezighouden met zulke zaken. Oppervlakkige informatie wordt dan afgestaan aan de pers.

error: Kopiëren mag niet!