Dc Ramdhani: ‘Er is niets aan de hand, ik doe mijn werk normaal’

Dc Ramdhanie‘Er is niets aan de hand, ik doe mijn werk normaal’, aldus de districtscommissaris van Saramacca, Aroenkumar Ramdhani, tegenover Dagblad Suriname. Geluiden doen namelijk de ronde dat de dc vervangen zal worden. ‘Ik heb niets gehoord’, zegt hij en onthoudt zich verder van commentaar over deze kwestie. Volgens hem heeft hij niets zinnigs te zeggen over deze materie.
Ramdhani zegt dat hij heel goed contact heeft met de leiding van de NDP, de partij die hem heeft voorgedragen om burgervader te worden van Saramacca. Zo gaf de dc prijs dat hij zich gistermorgen vroeg bevond op het kantoor van de minister van Openbare Werken (OW). Dit, om zich ervan te vergewissen dat de vuilophaal in het district, welke deels door OW plaatsvindt, gecontinueerd wordt. ‘Ik wilde persoonlijk weten of het vuil vanavond wordt opgehaald. Gelukkig gaat dat wel het geval zijn, de minister heeft andere aannemers aangewezen dat te doen.’
Volgens de burgervader komt de openbare gezondheid van de burgers in gevaar wanneer het vuil niet op tijd wordt opgehaald. ‘Dus de garantie hebben we wel dat het vuil wordt opgehaald.’
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: