72-jarige bejaarde voorkomt beroving

Een 72-jarige bejaarde vrouw heeft gistermiddag een beroving in haar woning kunnen voorkomen. Het gelukte haar om alarm te slaan. Een man, gewapend met een mes, drong rond 12.00 uur haar woning aan Burnetstraat binnen. Bij het zien van de rover begon zij luidkeels te gillen. Waarschijnlijk door het gegil bang geworden, koos de rover het hazenpad. Hij kon niets buit maken. De oma hield geen lichamelijke letsels over aan dat avontuur.
Bejaarden vormen de laatste tijd een gewild doelwit voor rovers. Een soortgelijk geval deed zich woensdagavond voor aan de Gravenbergstraat. Ook daar is geprobeerd een vrouw van 61 te beroven. De drie rovers namen echter de benen toen de vrouw begon te gillen. Ook in dat geval is niets buit gemaakt.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: