Dronken dame gaat politieman te lijf

Een dame die onder invloed van alcohol verkeerde, ging de dienstdoende politieambtenaar gisteren te lijf nadat zij door hem was aangesproken. Uit informatie blijkt dat buurtbewoners van de Poncialaan tenminste twee keren de hulp van de politie van Uitvlugt hadden ingeroepen inzake geluidsoverlast. De politie rukte na de tweede melding uit naar de opgegeven locatie. Daar zag de politie een auto waarin twee dames en een heer zaten. Zij maakten luide muziek waarvan de buren erg veel last ondervonden. De sterke arm was bezig met de zaak toen een van de dames de politie te lijf ging.
Het trio werd overgebracht naar het bureau. De ene dame en de heer zijn na verhoord en ook krachtig aangesproken te zijn, heengezonden. De dame die tekeer ging en getracht had de politie aan te vallen, is ter ontnuchtering aangehouden en zal worden voorgeleid. Zij heeft zich schuldig gemaakt aan weerspannigheid Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: