Digicel doneert SRD 60.000 op 6de jaardag

Digicel doneert SRD 60.000 uit op 6de jaardagDigicel opereert dit jaar op 29 november precies 6 jaar in Suriname en gaf op 14 november het startsein voor het feestseizoen. Digicel-CEO Hans Lute mocht een donatie doen aan 6 instanties, die elk een bedrag van SRD 10.000 ontvingen. Hij kondigde ook aan dat in Suriname het 4G-systeem gelanceerd wordt. Ook werd aangekondigd dat er een kerstpromotie komt, waar klanten in staat worden gesteld mee te dingen naar geldprijzen van SRD 50.000. Dagelijkse prijzen zullen te winnen zijn in de vorm van beltegoed. Dit gebeurt tegelijk met een social mediacampagne op Facebook, die klanten uitnodigt om iemand te nomineren om in aanmerking te komen voor een geschenk van US$ 1.000. Het gaat hierbij om iemand die een grote impact gemaakt heeft in hun leven het afgelopen jaar. Digicel wil uit de inzendingen de meest hartverwarmende en fantasierijke verzoeken belonen.
Digicel voert vele gemeenschappelijke projecten en initiatieven uit over de hele wereld. Het bedrijf is 10 jaar geleden gestart in Bermuda en heeft nu marktaandeel verspreid over het Caribisch gebied, Centraal Amerika en de Pacific. Het is voor het bedrijf niet ongewoon om gemeenschappelijke projecten en initiatieven in de marktlanden te houden gericht op educatieve, culturele en sociale ontwikkelingsprogramma’s. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Digicel in Suriname initiatieven stimuleert zoals dat is gedaan met de overhandiging van de 6 cheques. Deze zijn ontvangen voor verschillende projecten. Het Fonds van de First Lady ontving zijn prijs voor kerstviering voor senioren uit tehuizen. Stichting Huize Tyltyl zal het geld gebruiken om de bibliotheek te renoveren en voor de aanschaf van lesmateriaal. Stichting Nationale Blindenzorg Suriname ontving haar cheque om het gebouw te renoveren waar de stichting momenteel in gehuisvest is. Kindertehuis Het Zout der Aarde renoveert ook zijn tehuis. Het Nationaal Jeugdparlement kreeg twee cheques, voor computers voor het Imeao 2 en een speeltuin te Albina.
Verder maakte Digicel bekend dat ze binnenkort 4G zal lanceren in Suriname, een project dat de dataverwerking van mobiele telefonie zal verbeteren. Hiermee wil Digicel de telecommunicatiemogelijkheid vergroten.

error: Kopiëren mag niet!