Solo heeft nieuw samenstelling bestuur

De Sportorganisatie Leidingen en Omgeving (Solo) heeft onlangs op een algemene ledenvergadering een nieuwe samenstelling gepresenteerd van haar bestuur. Als voorzitter fungeert nu Dharminder ‘Min’ Ramkhelawan. Als secretaris treedt op Dinesh Badloe, penningmeester is Primkoemar Sardjoe en ondervoorzitter Santiperkash Khoen Khoen. De competitieleider is Dienishkoemar Lalbiharie en als commissarissen fungeren Rewiedath Rathipal en Radjkoemar Kowlesar.
Het nieuwe bestuur is gekozen voor een periode van 4 jaar. ‘Er is een aantal doelen gesteld. Één van die doelen waar we aan gaan werken is een betere samenwerking met de SVB. Gezien de goede samenwerking tussen de Solo en de SVB in de afgelopen jaren hebben wij er vertrouwen in om deze doelen te kunnen realiseren’, aldus de nieuwe voorzitter Ramkhelawan.

error: Kopiëren mag niet!