Styx KG neemt voorsprong tegen FC Inter Nacional

De eerste kraker in de play-offs van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) werd zondagavond gespeeld. Styx The Kuldipsingh Group kwam uit tegen FC Inter Nacional. Eindstand werd 7-4 voor Styx KG, bij wie Mitchel Remak de topscorer werd met 4 goals. In deze best of 3 serie heeft Styx nu een 1-0 voorsprong genomen. Game 2 wordt donderdagavond gespeeld. De winnaar van deze serie is meteen finalist, de verliezer krijgt een herkansing tegen de winnaar van de serie tussen Moksie en Linco.
In de Eersteklasse speelden Inter Bom en ZV Palo 6-6 gelijk. Na verlenging van 2 x 5 minuten won Inter Bom met 8-7. Orpheo Darson van Inter Bom werd de topscorer met 5 doelpunten. In de Tweedeklasse nam Kabel Boyz 2 een voorsprong in de serie tegen FC Exces. Kabel Boyz won met 3-2.
De play-offs in de Veteranenklasse zijn ook begonnen. SCSV Barka heeft een 1-0 voorsprong genomen tegen Wasgo. Game 1 won ze met 2-1. Styx M&N Car Center en Djogo 2000 speelden 5-5 gelijk. Na verlenging won Djogo 2000 met 7-6. Clifton Sandvliet van Styx werd de topscorer met 4 doelpunten.

error: Kopiëren mag niet!