Kishan Crew en Inter 16A in finale Dharm Cup 2013

De finale van de Dharm Cup 2013, de 12de editie van dit toernooi georganiseerd door Dharm Ramkharak, zal gaan tussen Kishan Crew en Inter 16A. De finale wordt op zaterdag 16 november 2013 om 21.30 uur gespeeld op het Dharmveld aan de Bomaweg. In de halve finale won Kishan Crew van Team Wako. Na een 1-0 ruststand werd het een 2-0. Beide goals kwamen van Romano Holtuin. Inter 16A, zonder enkele van haar sleutelspelers, had het heel moeilijk tegen Team Nivo Limited (TNL). Na een 1-1 ruststand, won Inter 16A met 4-3. Fabian van Dijck, Randy Pools, Leandro Finisie en Milton Koenders scoorden voor Inter 16A. Bij TNL scoorden Kevin Martin en Gilliano Pilikie (2x). Zaterdag speelt om 20.30 uur TNL tegen Team Wako om de derde plaats, om 21.30 uur komen Kishan Crew en Inter 16A uit in de finale. De topscorer van dit toernooi is Ilunga Eduards van Kishan Crew met 13 doelpunten, Effendy Karijopawiro van Team Wako heeft er 12 op zijn naam staan. De minst-gepasseerde doelman tot nu toe is Avinash Magnon van Kishan Crew.

error: Kopiëren mag niet!