JVV A herstelt zich prachtig

De competitie van de Meerzorg Sportbond (MSB) werd afgelopen weekend voortgezet met een batterij aan wedstrijden. In de Eersteklasse was de meest in het oog springende overwinning die van JVV A op Jong Tiger A. Het werd 9-0 voor de jongens van JVV A. Hiermee herstelden ze zich heel prima van het geleden verlies in de eerste partij van 6-2 tegen Tamansarie A. In de Eersteklasse van de MSB hebben 5 ploegen na twee speeldagen de volle winst behaald. Tamansarie B won zijn wedstrijd met 3-1 van Bintang Lair. Tamansarie A was met 6-3 te sterk voor Schorpion. Nacional A stuurde Happy Boys vrolijk naar huis met een 9-2 verlies, Deva Boys’82 won met 3-2 van JVV B. Jai Hind versloeg Phoenix met 2-1.
In de Tweedeklasse won Naw Jawaan met 4-1 van Mijn Geluk, Nacional B won met 3-1 van Jong Tiger B en Real Peperpot was met 6-3 te sterk voor Jai Bharet.

error: Kopiëren mag niet!